Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
19.6 °C 64%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ συζητούν αγορά της Χετάφε
Ημερομηνία: 25/9/2025, 23:40 - Εμφανίσεις: 15



Διακαής πόθος είναι για την Fenway Sports Group (FSG), την ιδιοκτήτρια εταιρία της Λίβερπουλ η επέκταση στην Ευρώπη.

Πριν από έναν χρόνο είχε εξετάσει την αγορά της γαλλικής Τολούζ, ενώ μέχρι τώρα έχουν περάσει από το… μικροσκόπιο πάνω από 20 συλλόγους ανά την Ευρώπη.

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ έριξαν δίχτυα και στην Ισπανία, ομάδα της La Liga είναι ο υπ’ αριθμόν ένας στόχος τους.

Δεν κατάφεραν αν συμφωνήσουν με τη Μάλαγα, όμως τώρα συζητούν με την Χετάφε.

Οι επαφές από την πλευρά της Λίβερπουλ έγιναν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Μάικλ Έντουαρντς, τον τεχνικό διευθυντή Τζούλιαν Γουόρντ και τον διευθυντή ανάπτυξης ποδοσφαίρου Πέδρο Μάρκες.

Η πλευρά των Ισπανών φέρονται να ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον των Reds γι’ αυτούς όταν έπαιξαν με τη Χαλ Σίτι σε φιλικό αγώνα στις 2 Αυγούστου.

Το φλερτ είχε και συνέχεια καθώς μέσα στην εβδομάδα, μια αντιπροσωπεία της FSG πέταξε στην Ισπανία για να ξεκινήσει τη διαδικασία εξέτασης των λογαριασμών και των υποδομών τους.

Αρα, η υπόθεση είναι προχωρημένη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Το ρεπορτάζ της Daily Mail, που αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες, προσθέτει ότι οι εξελίξεις είναι «θετικές».

Λέγεται ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πόσο θα έχει κόστος η αγορά της Χετάφε.

Η ισπανική ομάδα ανήκει στον τοπικό επιχειρηματία Άνχελ Τόρες από το 2002, αλλά αν η ιδιοκτήτρια εταιρία της Λίβερπουλ επιθυμεί να προχωρήσει, θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Παρεμπιπτόντως, η FSG κατέχει επίσης τους Boston Red Sox του Major League Baseball και τους Pittsburgh Penguins του NHL.

Η FSG συμφώνησε να αγοράσει τη Λίβερπουλ από τους πρώην Αμερικανούς ιδιοκτήτες Τζορτζ Γκίλετ και Τομ Χικς τον Οκτώβριο του 2010.

Τώρα, η Λίβερπουλ είναι και πάλι οι κάτοχος του τίτλου, και οι ιδιοκτήτες έχουν ξοδέψει περίπου 450 εκατομμύρια λίρες (599,6 εκατομμύρια δολάρια) σε μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και έχουν επιστρέψει στο να είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες στον κόσμο.

Ολα αυτά συνέβησαν υπό την η...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
19.6 °C 64%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies